Bij dertig AH-filialen valt koeling uit

Bij dertig AH-filialen valt koeling uit

De koelingen van ongeveer dertig Albert Heijn-winkels hebben het de afgelopen dagen door de warmte begeven. Dat meldt een woordvoerder aan Distrifood.

‘In verband met een koelstoring zijn wij genoodzaakt deze koeling leeg te halen’, staat er op een briefje op de koelingsdeuren te lezen. Albert Heijn zegt door de storing het protocol voor voedselveiligheid te moeten volgen. Op Twitter doet de ronde dat sommige filialen van de supermarktketen hun koelingen bewust leeg houden, onder meer in Utrecht en Nijmegen. 

Op de campus van Eindhoven is de test met de bezorgrobot van de supermarkt vroegtijdig afgebroken. “De robot heeft door de hoge temperatuur moeite met de registratie van de orders”, zegt Anoesjka Aspeslagh, manager externe communicatie bij Albert Heijn, Etos en Gall & Gall.

Toch heeft Albert Heijn ook baat bij de hoge temperaturen. In het distributiecentrum van de supermarkketen wordt gesproken over topdrukte. “Vanwege de hitte is het nu net zo druk als de week voor kerst, de drukste periode van het jaar”, aldus Aspeslagh.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!