Rituals in Haarlem is nu grootste ter wereld

Rituals in Haarlem is nu grootste ter wereld

Rituals heeft deze week in Haarlem zijn grootste winkel tot nu toe geopend. Het filiaal is bijna driehonderd vierkante meter groot en te vinden op de Barteljorisstraat. Op dit moment staan er geen openingen van andere grotere locaties op de planning, maar 'er wordt altijd gekeken naar de mogelijkheden voor uitbreiding', laat een woordvoerder van het cosmeticamerk weten.

Rituals had eerder een pand op de Grote Houtstraat in Haarlem. Deze is inmiddels gesloten. In de nieuwe winkel zijn onder meer pashokjes en er is een groter kledingassortiment te vinden. Daarnaast kunnen klanten hun shampoo en conditioner laten personaliseren. Deze zogenoemde 'hair temple' is momenteel in een aantal geselecteerde winkels te vinden.

Eerder was het filiaal in het Belgische Wijnegem, met 220 vierkante meter, de grootste winkel van Rituals. Die winkel opende eind vorig jaar. Het cosmeticamerk heeft inmiddels zo’n 750 vestigingen in 27 landen.

Rituals opende deze week zijn eerste winkel in Hongkong, waarmee de eerste sprong naar Azië is gemaakt. "Dit is onze allereerste winkel in Azië en we zijn van plan om hier steeds meer winkels te openen."

Reacties

Ik begrijp de uitstap naar kleding écht niet. Daarvoor kom je niet naar Rituals. Logischere uitbreiding qua producten zouden mijn inziens luxe 'zen' producten voor in huis zijn of producten voor je voeten, gezichtsmaskers, dikke kwalitatieve badjassen etc. Maar kleding...

Geplaatst door Seb Seb op 31 juli 2019 om 19:08

schoenmaker blijf bij je leest

Geplaatst door willem willemse op 1 augustus 2019 om 10:40

@SebSeb Behoort een badjas niet tot kleding?

Geplaatst door Stefan . op 1 augustus 2019 om 11:26

@Stefan

Een badjas past nog bij het wellness concept van Rituals... Maar een jurk?

Geplaatst door Seb Seb op 1 augustus 2019 om 11:48

Met kleding bedoelen ze natuurlijk yoga kleding en nachtkleding ..past allemaal goed in het concept.

Geplaatst door Mick Swart op 1 augustus 2019 om 12:57

In de Grote Houtstraat niet op.

Geplaatst door M Berg op 2 augustus 2019 om 15:20

Rituals heeft toch nog plannen om in Amsterdam aan het Rokin in het pand van Esprit een flagshipstore te openen??

Geplaatst door Roel Vandelaar op 20 augustus 2019 om 09:58

Laatste nieuws

RetailTrends