Cosmeticamerk Babor opent flagshipstore in Amsterdam

Cosmeticamerk Babor opent flagshipstore in Amsterdam

Babor opent eind september samen met het Amsterdamse kledingmerk Laundry Industry een winkel. De flagshipstore wordt gevestigd op de Amsterdamse Sint Luciënsteeg, vlak bij de Kalverstraat. Het is de eerste Nederlandse winkel voor het cosmeticamerk.

Babor had al winkels in thuisland Duitsland, gevestigd in Hamburg en Aachen. Twee weken geleden kwam daar een vestiging in Stockholm bij. Deze winkel is samen met de winkels in Amsterdam, Keulen en Berlijn, waarvan de opening dit jaar op de planning staat, onderdeel van het expansieplan voor meer eigen winkels. 

Het cosmeticamerk is onder meer verkrijgbaar via de eigen website, parfumeries en warenhuizen. Met de inzet van meer eigen winkels wil het merk naar eigen zeggen een echte multichanneler worden. Voor volgend jaar staat in ieder geval nog filialen in New York en München op de planning. Mogelijk volgen daarna vestigingen in Shanghai en Dubai, mits de juiste locaties worden gevonden.

De winkel in Amsterdam is nu nog volledig Laundry Industry. Vanaf 27 september deelt het merk de ruimte met Babor. De eerste en tweede verdieping is straks een mix van producten van beide merken. Op de derde verdieping zullen de behandelruimtes van Babor te vinden zijn, waar bezoekers terecht kunnen voor een beautybehandeling. 

Het is de eerste keer dat Babor met een kledingmerk samenwerkt. De reden is volgens Andreas Wolf, director business development van Babor, dat kleding en beauty sterk met elkaar verbonden zijn. “Bij Babor helpen we mensen zich goed te voelen over hoe ze eruit zien. Daar hoort niet alleen de juiste uiterlijke verzorging bij, maar ook de juiste kleding. Die twee zijn een perfecte aanvulling op elkaar.”
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!