Jumbo gaat samenwerking aan met Thuisbezorgd.nl

Jumbo Foodmarkt en Thuisbezorgd.nl draaien een pilot voor het bezorgen van maaltijden in Groningen. Klanten uit Groningen kunnen vanaf dinsdag een maaltijd van Jumbo Foodmarkt bestellen via Thuisbezorgd.nl. De bestelling wordt binnen een uur thuis afgeleverd. 

De samenwerking tussen de twee partijen past naar eigen zeggen bij de omnichannelstrategie van Jumbo: 'daar zijn waar de klant is op het moment dat het nodig is'. De pilot zal enkele maanden duren en vervolgens geëvalueerd worden. 

Het assortiment van Jumbo Foodmarkt is toegevoegd in de app van Thuisbezorgd.nl. Klanten hebben keuze uit alle maaltijden en dranken die Jumbo Foodmarkt in het aanbod heeft zitten. 

Begin dit jaar deed Jumbo al een test met het bezorgen van boodschappen van de Foodmarkt in Groningen via PostNL. Met de boodschappenbezorging wilden Jumbo en PostNL kijken of er een bijdrage geleverd kon worden aan een schoner milieu en betere verkeersveiligheid.

Reacties 2


Remko Piepers 27 aug, 11:42

Mooie ontwikkeling in de bezorg tak van maaltijden. Veel is nu fastfood en dit maakt andere gerechten beter bereikbaar. Eens zien hoe snel dit ook door andere partijen opgepakt gaat worden. Met eMeals kijken we inmiddels ook al naar deze ontwikkeling en de voorbereidingen zijn technisch al getroffen. Nu nog een keten vinden welke we hiervoor in de pilot op kunnen nemen :-)


Pascal Nijboer 27 aug, 19:24

Voor BORRELZZ werkt het ook prima en gaan we binnenkort landelijk.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!