Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk kan er nu echt komen

De Raad van State heeft de bezwaren van omwonenden over een Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk afgewezen. Daarmee kan de winkel, die Jumbo al jaren wil openen, er nu definitief komen.

De bouw van de winkel start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020. De Foodmarkt maakt onderdeel uit van project De Rentmeester, een mix van wonen en winkelen. Eind 2017 stemde de gemeente al in met een aangepast plan, dat nu ook door de Raad van State is goedgekeurd. De Foodmarkt wordt geëxploiteerd door Edward Koornneef, tot enkele jaren terug nog franchisenemer van Albert Heijn.

Jumbo heeft momenteel zeven Foodmarkt-vestigingen. Twee maanden terug opende de nieuwste vestiging in winkelcentrum Mall of the Netherlands.
 

Reacties 5


Cor Eschmeijer 30 aug, 14:32

Onjuist besluit ingegeven door politieke druk en lobby werk. Niet goed voor de gevestigde ondernemers in het centrum van Naaldwijk .


M van dijk 30 aug, 21:54

Als je ed loorneef heet krijg je altijd je zin in het westland.


Cor Eschmeijer 31 aug, 12:12

Juiste conclusie !


Bart van den Boogaard 31 aug, 22:04

Ik weet niet of dhr. Koorneef altijd zijn zin krijgt. Hij is ondernemer en daar is op zich niets mis mee. Of hij daarbij echt rekening houd met de inwoners en of het echt nodig is of er nog een grote supermarkt in Naaldwijk moet komen is zeer de vraag. Wat mij betreft zou het dan wel kwalitatief en qua sortering veel en veel beter moeten zijn als de huidige Jumbo.
Daarnaast heb ik een slechte ervaring met de huidige klantenservice. Ik heb twee maanden geleden een klacht ingediend via Jumbo landelijk (helaas de enige manier) die naar het lokale filiaal doorgestuurd is, na inmiddels dat drie keer via landelijk herhaald te hebben, heb ik nog steeds geen reactie.


cor neef 1 sep, 08:59

helemaal super zo een supermarkt

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!