MediaMarkt verlengt retourtermijn

MediaMarkt verlengt retourtermijn

MediaMarkt Nederland verlengt de retourtermijn voor consumenten van dertig naar honderd dagen. De elektronicawinkel doet dit naar eigen zeggen als eerste retailer in consumentenelektronica in Nederland. 

Het aanpassen van de retourvoorwaarden is onderdeel van de transformatie van de organisatie. MediaMarkt Nederland heeft als slogan 'Altijd op zoek naar de wow voor jou'. De nieuwe retourtermijn zorgt er volgens MediaMarkt voor dat de klant de tijd heeft om te bepalen of de aankoop ook voldoet in de behoefte en de oplossing waar de klant naar op zoek was. 

De producten kunnen zowel in de winkels als online worden geretourneerd. 

 

Reacties

Gaan ze spijt van krijgen

Geplaatst door B C op 1 oktober 2019 om 18:05

hoe gek wil je het maken.....affijn...2e hands winkeltje er bij

Geplaatst door J.A. Vos op 2 oktober 2019 om 07:54

Zelfmoord met meeslepen van meerdere slachtoffers.

Net als gratis retourneren zal dit ook ergens betaald moeten worden, en dat kan een verlieslijdend bedrijf dus alleen maar afdwingen door haar leveranciers de mes op de keel te duwen.

Zowel economisch als ecologisch een heel slecht voorbeeld. De wow voor jouw was als de ultieme uiting van de identiteitscrisis van de Mediamarkt. Nu zijn ze officieel de weg kwijt. De V&D van de consumentenelektronica die graag een Bijenkorf had willen zijn.

Geplaatst door Jan Huisman op 2 oktober 2019 om 13:48

[Deze reactie is door de gebruiker verwijderd]

Geplaatst door Henk de Vente op 2 oktober 2019 om 16:06

Slimme zet. Eigenlijk geven ze niets weg, of praktisch niets. 90% van alle retouren of verzoeken vinden plaats binnen 3 dagen na aankoop. 5% tot 2 weken, 3% tot een maand. De overige 2% is te verwaarlozen en wordt ruimschoots goedgemaakt door de extra verkopen die ze met deze usp gaan genereren. Goeie marketing dus.

Geplaatst door Henk de Vente op 2 oktober 2019 om 16:08