Opnieuw zusterbedrijf van Neckermann.com over de kop

Opnieuw zusterbedrijf van Neckermann.com over de kop

Webwinkel D5Avenue, zusterbedrijf van het in zwaar weer verkerende Neckermann.com, is failliet. De website van Neckermann zelf is op dit moment nog in de lucht.

D5Avenue is gevestigd in Naarden en is eigendom van de broers Joop en Ronald Steenbergen. Hun ondernemingen raakten eerder in opspraak, onder meer door faillissementen en een inval van de FIOD. Daarnaast regende het bij de Consumentenbond klachten over Neckermann.com. Onder andere het plotselinge overlijden van een geldschieter zou ten grondslag liggen aan de problemen binnen het bedrijf.

Curator Seerp Gratama vertelt RTL Z dat hij nog niets kan zeggen over het nieuwe faillissement. "Ik heb al wel contact gehad met de bestuurder en de andere betrokkenen, zoals de Belastingdienst. Maar over de oorzaken kan ik nog niets zeggen. Ook weet ik nog niet of er andere faillissementen zitten aan te komen." D5Avenue is onbereikbaar en de website is al uit de lucht. Op de website van Neckermann zelf kunnen al weken geen bestellingen meer worden geplaatst.

Eerder werd bekend dat twee failliete zusterbedrijven, Readen en Neckermann.com Retail, de directie van de webwinkel voor de rechter willen slepen met een schadeclaim van 3,5 miljoen euro. De claim zou losstaan van de klachten die de afgelopen tijd bij Neckermann binnenkomen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!