KFC duikt op bij Nederlandse Esso-stations

Tankstationbedrijf EG Group is een samenwerking aangegaan met Kentucky Fried Chicken in Nederland en België. De fastfoodketen opent dit jaar zijn eerste twee restaurants bij Nederlandse tankstations van Esso.

Vorige week opende KFC al een vestiging op het foodcourt De Wieken langs de A28 bij Amersfoort. Later dit jaar volgt een restaurant bij Goes lans de A58 en in België bij Saint Ghislain. EG Group noemt de samenwerking met de fastfoodketen in de Benelux een ‘logische volgende stap’, nadat beide partijen al samenwerkten in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. “Wij zien de opening van de eerste vestigingen als een opmaat naar meer”, aldus commercial manager Joris Janvier van EG.

EG Group exploiteert de Nederlandse tankstations van Esso en werkt in ons land al samen met Spar, Lavazza, Burger King en Subway. Het bedrijf bezit en bedient in totaal meer dan 5400 benzinestations en convenience stores in negen landen. KFC heeft ruim zestig vestigingen in Nederland.


 

Reacties 1


Hans Joachim 19 nov, 07:15

Eindelijk een tankstation ondernemer die snapt dat je het niet meer gaat redden met 52 soorten kauwgum en 65 soorten drop in je winkeltje!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!