Albert Heijn stopt met innovatieteam Food Rebels

Food Rebels, het innovatieteam van Albert Heijn, is door de supermarkt opgeheven. Dat meldt Distrifood.

Aanleiding is het vertrek van ‘food rebel’ Christiaan Vette, die begin november aankondigde voor zichzelf te beginnen. Vette stond twee jaar geleden aan de basis van het innovatieteam.

Een woordvoerder van de supermarktketen laat weten dat er geen apart team meer is binnen Albert Heijn dat innovatie nu stimuleert. De andere twee teamleden zijn bij andere afdelingen ondergebracht. Albert Heijn maakt zich echter geen zorgen over zijn innovatieve karakter. “Wij hielden altijd al ontwikkelingen in de gaten en spelen in op vernieuwingen”, laat de woordvoerder weten.  

Food Rebels is twee jaar geleden in het leven geroepen. Het team had toestemming om projecten op te starten zonder altijd op akkoord van het management te hoeven wachten. Zo kwam onder meer de Maaltijdmuur en het start-upschap tot stand.
 

Reacties 1


Reinder Koornstra 20 nov, 11:44

Geen ‘skunkworks’ meer bij Ahold.
Voorop lopen is niet meer aan de orde als ik woorden zie als ‘ontwikkelingen in de gaten houden’ en ‘Inspelen op vernieuwingen’! Ahold is een ‘volger’ geworden! Zullen ze in Veghel met genoegen vernomen hebben!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!