Pets Place neemt de winkels van dierspecialist Haspels over. Het gaat om vijf winkels in Midden-Nederland. Met de overname komt Pets Place uit op 180 winkels. 

De dierenwinkels van Ton en Peter Haspels zijn gevestigd in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Ze worden vanaf het eerste kwartaal van 2020 onderdeel van Pets Place. "Met deze overname versterken wij onze positie rondom Utrecht", aldus Ard Malenstein, ceo van moederbedrijf IJsvogel Retail. 

De winkels in Utrecht, in de winkelcentra Terwijde en Leidsche Rijn Centrum, gaan vanaf 3 februari verder onder de naam Pets Place. De winkel in Houten op 17 februari, de winkel in Nieuwegein per 2 maart en de winkel in IJsselstein op 16 maart. Al het personeel treedt in dienst van de Edese dierspeciaalzaak. 

Dankzij een sterke online groei, de samenwerking met bol.com en de lancering van verschillende diensten voor huisdieren, boekte Pets Place vorig jaar een recordomzet. RetailTrends sprak ceo Ard Malenstein en coo Bart Scheffer en vroeg hen naar Pets Place’s successen en uitdagingen. Lees hier het volledige interview.