Hans Beer denkt na over 'The Society Shop na Hans Beer'

Hans Beer denkt na over de toekomst van The Society Shop. "Er eten wél tweehonderd mensen van, met hun gezinnen - draait het niet allemaal te veel om een persoon nu - om mij?", stelt hij in de serie retaillessen in het decembernummer van RetailTrends

Beer werd aan het denken gezet toen plotseling een goede vriend van hem overleed. The Society Shop is sinds 1997 in handen van Beer. Zijn zoon en dochter willen beiden niet de zaak in. "Jammer, maar begrijpelijk, Ze zeggen: jij steekt zoveel tijd in je werk, daar staat echt te weinig tegenover. Dat kan, daar moet je niet lullig over doen."

Beer hoopt tot zijn tachtigste door te werken, maar 'dat heb je niet helemaal zelf in de hand'. De huidige aandeelhouders hebben momenteel niet de mogelijkheid of de ambitie om de algemene verantwoordelijkheid op zich te nemen, zegt Beer. "Daar breek ik me weleens het hoofd over. Ik denk dat ik eraan toe raak om ruimte te geven aan iemand van wie ik het gevoel heb dat die de ruimte ook neemt - iemand die het bedrijf naar het volgende level tilt. Zo iemand moet bestaan."

The Society Shop heeft dertien brandstores en zes outlets, waarvan twee in Duitsland en één in België. Lees in het decembernummer van RetailTrends meer over Beer, de hoogtijdagen bij The Society Shop, de klap van fraude en het beste medicijn tegen zakelijke verslapping.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!