Algemeen directeur en verkoopdirecteur Praxis vertrekken

Algemeen directeur en verkoopdirecteur Praxis vertrekken

Bij Praxis vertrekken algemeen directeur Joost de Beijer en verkoopdirecteur Frank Pruijn. Ze worden opgevolgd door respectievelijk Corine Duchenne en Frits Voorhout. Dat bevestigt een woordvoerster van de bouwmarkt na berichtgeving van MIX

De Beijer werkte bijna twaalf jaar bij Praxis en moederbedrijf Maxeda, waarvan vijf jaar als algemeen directeur van de bouwmarkt. Ceo Guy Colleau van Maxeda zegt dat De Beijer een andere baan heeft gevonden. Hij prijst de algemeen directeur onder meer voor de aansturing bij de integratie van Formido en zijn bijdrage aan de uitrol van stadswinkels en de onlinegroei. Corine Duchenne, die al twaalf jaar bij Praxis/Maxeda werkt, volgt De Beijer vanaf 1 januari op.

Pruyn was zes jaar verkoopdirecteur en heeft volgens Colleau ook zelf besloten de organisatie te verlaten. Zijn opvolger Frits Voorhout begint op 1 januari. De voormalig algemeen directeur van Formido was sinds februari directeur franchise bij Praxis. Ook in zijn nieuwe rol blijft hij verantwoordelijk voor de franchisenemers.

Over de reden van het vertrek doet Praxis geen uitspraken. Een woordvoerster zegt dat Duchenne en Voorhout de intentie hebben om de nieuwe rollen voor de langere termijn op zich te nemen. Het managementteam bestaat verder uit Jasper van Orden (marketingdirecteur), Melithsa Demmers (HR-directeur) en Michiel Waterbeek (financieel directeur).

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!