Het beste van RetailTrends: week 51

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Hoe staat het met de 62 V&D-panden?
Oudejaarsdag 2015 werd warenhuisketen V&D failliet verklaard. Hoe staat het bijna vier jaar later met de 62 panden? RetailTrends deed onderzoek.

Hoe Bruna naast AKO en Marskramer kan staan
Audax is zijn retailtak al enige tijd actief aan het uitbreiden. Zo werden de formules van AKO en The Read Shop samengesmolten, werd huishoudketen Marskramer overgenomen van Blokker Holding en zit de overname van Bruna in de pijplijn. We spraken topman Casper de Nooijer over de gekozen koers van het concern.

Zes vragen over de terugkeer van Kijkshop
Kijkshop is terug. De formule - die op het hoogtepunt ruim honderd winkels had - ging begin 2018 failliet, maar begint een tweede leven als onlineplatform. Zes vragen over de terugkeer van de retailer.

Gamma: van magazijn met producten naar winkel met oplossingen
Gamma is al jaren marktleider in dhz-land, maar dat is geen vrijbrief om achterover te leunen. De klusketen is daarom zelf aan het verbouwen geslagen en zet in steeds meer winkels een nieuw concept neer. Formuledirecteur Cora Kleinhout neemt ons mee in de nieuwste Gamma en de strategische visie achter de operatie. 

Dit is het nieuwe stadsconcept van Carrefour
In hartje Brussel heeft supermarktketen Carrefour een nieuw concept gelanceerd. In Carrefour City ligt de nadruk op biologisch voedsel, het eigen merk en lokale producten. Ook is er een café. Een kijkje in het nieuwe concept.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!