Hoewel mannenmodemerk Hunting Ensemble vorig jaar zijn enige fysieke winkel sloot, wordt er toch weer een nieuw filiaal geopend. De winkel opent volgende maand zijn deuren in de Weverstraat in Arnhem, waar de voormaltige etailer het pand deelt met damesmodemerk Humanoid. Beide merken blijven onder hun eigen naam opereren.

Hunting Ensemble begon ooit als blog en groeide door naar een webshop en een fysieke winkel in Den Bosch. Dit filiaal werd vorig jaar gesloten om zich zo naar eigen zeggen volledig te richten op de webshop. Het modemerk werd onlangs overgenomen door de eigenaren van Coef Men. Mede-eigenaar Coen Burgers vertelde eerder al in een interview met RetailTrends dat het de bedoeling is dat Hunting Ensemble een apart platform blijft en niet samengaat met Coef.

Hunting Ensemble is een Nederlands mannenmodemerk en verkoopt exclusievere merken als A Kind of Guise, Han Kjobenhavn, Our Legacy en Maison Kitsuné. Het merk zegt de handen ineen te slaan met Humanoid om samen een concept neer te zetten met aandacht voor exclusieve merken, hoge kwaliteit en oog voor detail.