Ed van de Weerd: 'Ik ging te vroeg weg bij Procter & Gamble'

Ed van de Weerd: 'Ik ging te vroeg weg bij Procter & Gamble'

De overstap van Procter & Gamble naar Vodafone maakte Ed van de Weerd (ceo A.S. Watson Benelux) te vroeg, vindt hij achteraf. "Ik had er best kunnen blijven doorleren en carrière kunnen maken, als mijn geest maar wat flexibeler was geweest", vertelt hij in de serie Retaillessen in het februarinummer van RetailTrends

Van de Weerd was bij Procter & Gamble verantwoordelijk voor het retailkanaal Ahold en had het daar prima naar zijn zin. Reden voor het vertrek was dat Van de Weerd veel overhoop lag met de Belgische directeur waar hij onder werkte. "Werken onder bazen, dat bleek een dingetje. Mijn ego zat me steeds in de weg."

Dat bleek ook later toen Van de Weerd bij Vodafone werkte en hij daar moeite had met de Britse ceo waar hij onder werkte. "Als manager 'prepaid' lag ik vaak met hem overhoop. Ik herinner me dat ik op een dag bij hem op kantoor moest komen: 'Als het kon zou ik je ontslaan', zei hij. 'Maar omdat dat onmogelijk is, wil ik je naar het buitenland hebben.' en zo ging ik werken voor Vodafone Australië."

Lees in het februarinummer het complete interview met Van de Weerd.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!