Distrikt Nørrebro opent vijftien winkels en webshop

Distrikt Nørrebro, onderdeel van The Sting, krijgt er dit jaar vijftien winkels bij. Woensdag gaat de webshop in de lucht. Dat zegt formuledirecteur Wouter Spaan tegen FashionUnited.

De winkels openen onder meer in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Groningen en Eindhoven. Twee ervan gaan deze week open: die in Groningen woensdag, die in Utrecht donderdag. 19 maart opent de eerste winkel in het buitenland, in Antwerpen. Daarmee komt het aantal winkels eind dit jaar op twintig. Distrikt Nørrebro zit nu in Eindhoven, Den Bosch, Alkmaar, Den Haag en Breda. Director IT Bart Overbeek van de modeketen zei in november tijdens What's Next in Retail Tech al dat er vanaf februari winkels bij zouden komen, maar het was nog niet duidelijk hoeveel.

Spaan zegt in het interview dat Distrikt Nørrebro binnenkort niet meer zal worden verkocht bij The Sting, maar alleen in de eigen winkels en via de webshop. Anders dan voorheen mikt het merk op een jonge doelgroep. "Specifiek Generation Z en millennials."

Reacties 1


T R 22 jun, 16:11

Ik bestelde een shirtje via de webshop van Distrikt met een cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag kreeg. Na 3 weken bleek het shirtje nogsteeds niet te zijn bezorgd. Na 20 minuten in de wacht gestaan te hebben voor de klantenservice werd mij verteld dat er iets mis gegaan is. Na 3 dagen mail contact te hebben gehad met de klantenservice werd het geld terug gestort op de cadeaukaart. Vervolgens deed ik opnieuw mijn bestelling via de webshop en raad eens.... weer het zelfde verhaal, ondertussen staat er geen geld meer op de cadeaukaart en heb ik geen shirtje. Ik raad iedereen aan om nooit iets te bestellen via deze webshop

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!