Albert Heijn opent als eerste in het oude postkantoor Utrecht

Albert Heijn opent als eerste in het oude postkantoor Utrecht

Albert Heijn opende woensdag zijn deuren in het voormalige postkantoor aan de Neude in Utrecht. De supermarktketen is daarmee de eerste. De aankomende maanden openen ook andere retailers, zoals Bever Buitensport en Søstrene Grene, hun winkels. 

Albert Heijn heeft in het souterrain ruim 1800 vierkante meter tot zijn beschikking, waarbij een nieuwe entree aan de Potterstraat gerealiseerd is. De winkel is gebouwd volgens het nieuwste concept van de supermarktketen, met veel aandacht voor food en 26 zelfscankassa’s.

Het voormalige postkantoor in de binnenstad van Utrecht was een aantal jaar niet bereikbaar voor publiek, maar wordt dit jaar stapsgewijs weer toegankelijk. In de kelder van het voormalige postkantoor is plek gemaakt voor een grote fietsenstalling, waar ruim duizend bezoekers hun fiets kunnen stallen. Ook is er plek ingeruimd voor horeca en een bibliotheek. Het gebouw heeft verschillende ingangen aan de Oudegracht, de Potterstraat en de Neude.
 

Reacties

26 zelfscan kassa’s. De ontmenselijking in de supermarkt gaat net zo lang door dat er geen klant meer wil kopen. Er komt steeds meer ruimte voor nieuwe versmarkten en verswinkels die wel service willen bieden.

Geplaatst door Herman van Wissen op 13 februari 2020 om 12:09

Laatste nieuws

RetailTrends