'Veel interesse voor pand Hudson's Bay Tilburg'

'Veel interesse voor pand Hudson's Bay Tilburg'

Voor het pand van Hudson's Bay in Tilburg is veel belangstelling van retailers. "We zijn door heel veel partijen benaderd met de vraag of ze erin mogen", zegt ceo Matthijs Storm van eigenaar Wereldhave. "Het is de beste plek van Tilburg."

Op de begane grond en de eerste verdieping komt retail. "Dat krijgen we verhuurd." Ook voor de kelder is interesse. Storm verwacht dat daar een supermarkt of een fitnesscentrum in komt. Op de verdiepingen erboven zullen waarschijnlijk appartementen of kantoren komen.

Hudson's Bay Nederland, dat eind vorig jaar failliet werd verklaard, heeft de huur over februari betaald. Storm verwacht niet dat de huur over maart zal worden voldaan. Wereldhave zal dan in Canada aankloppen voor de huurgarantie. "We zullen er alles aan doen om die te krijgen." Wereldhave is bezig met de herontwikkeling van het hele gebied en is er volgens Storm bij gebaat dat het pand snel weer gevuld zal zijn. "Je moet niet hebben dat het pand drie jaar leegstaat omdat wij in een juridische procedure zitten."

Op RetailTrends gaat ceo Matthijs Storm in op de nieuwe strategie van Wereldhave.

Reacties

Wereldhave; hopelijk dan wel wat vernieuwende retail, Flying Tiger-Sostene Grene-TK Maxx, op ruimte voor startende kleine ondernemers, ipv weer meer van hetzelfde.

Geplaatst door Frans van Kempen op 29 februari 2020 om 11:08

Tuurlijk, wie wil niet in Tilburg zitten....😂😂 Op de verdieping kantoren is ook een goed plan. Echt een kantorenstad Tilburg. Pffff

Geplaatst door Willem II op 29 februari 2020 om 19:57

Laatste nieuws

RetailTrends