Dille & Kamille opent mogelijk eerste winkel in Friesland

Dille & Kamille opent mogelijk eerste winkel in Friesland

Dille & Kamille breidt zijn winkelbestand mogelijk uit met een filiaal in Leeuwarden. Wanneer de winkel er komt is nog niet bekend, zegt algemeen directeur Hans Geels in de eerste podcastaflevering van RetailTrends. "We zijn nog niet rond in de onderhandelingen, maar we zijn wel heel hard bezig om in Leeuwarden open te gaan."

Volgens Geels is er veel vraag vanuit Friesland voor de komst van een Dille & Kamille-winkel naar de provincie. De winkelketen heeft momenteel 24 winkels in eigen land, elf in België, een webwinkel en koffiehoeken in Maastricht en Eindhoven.

Geels zei eerder zowel in eigen land als in België nog altijd ruimte te zien voor het openen van meer vestigingen, maar voor dit jaar staat eerst het betreden van de Duitse markt hoog op de prioriteitenlijst. Voor het eind van het jaar staan winkelopeningen in Keulen en Düsseldorf op de planning.

RetailTrends lanceerde deze week zijn eigen podcast. Vanaf nu gaan we elke maand met een andere retailer in gesprek over de hoogtepunten, blunders en obstakels uit zijn of haar retailcarrière. Hans Geels bijt het spits af en vertelt onder meer over het denken vanuit een merk en de essentie van retail. Beluister de podcast hier gratis en abonneer je direct, zodat je geen enkele aflevering hoeft te missen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!