Kruidvat-moeder opent kantoor in Leidsche Rijn Centrum

Kruidvat-moeder opent kantoor in Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum vergroot het winkelaanbod met vijf nieuwe huurders. A.S. Watson doet zijn intrede in het centrum, net als de Ambachtelijke Naaiwinkel, sportschool Anytime Fitness, Sim Son Kappers en slagerij Du Boucher. 

In totaal huren de winkeliers 1.375 vierkante meter in het centrum van de Utrechtse nieuwbouwwijk. A.S. Watson, het bedrijf achter Kruidvat en Trekpleister, opent er een satellietkantoor voor zijn ICT-specialisten. 

Het afgelopen jaar openden ook de Pizzabakkers en Leonidas/Nespresso hun deuren in het shophart van Leidsche Rijn, dat zich moet ontwikkelen tot een fullservice-centrum met onder meer een grote Jumbo Foodmarkt. De Utrechtse wijk heeft bijna honderdduizend inwoners.
 

Reacties

Totale flop dit wc. Er loopt bijna niemand zelfs op de zaterdag is het niet druk. Winkeliers zitten vast aan wurgcontract van 5 jaar dus als die contracten zijn afgelopen krijg je leegstand en verpaupering. Het zit te dicht bij Utrecht centrum waardoor de meeste toch voor Utrecht kiezen.

Geplaatst door Petra Hoefsmit op 5 maart 2020 om 20:18

Leuk winkelcentrum. Kom er graag.

Geplaatst door Marcel Vl op 5 maart 2020 om 20:42

Tip: tussen de winkels een overkapping maken zodat de tocht eruit is en mensen droog kunnen lopen. Meer kleur en bloembakken zou ook mooi zijn met wat bankjes.

Geplaatst door Jace Van son op 6 maart 2020 om 07:53

Eerlijk gezegd snap ik de opmerking van Petra Hoefsmit niet! Als ze nou wat gezegd had over benaderbaarheid!

Geplaatst door Reinder Koornstra op 6 maart 2020 om 10:52

Kantoor?

Geplaatst door Peter Nijsen op 6 maart 2020 om 11:12

Leuk WC met een divers aanbod aan winkels. Jammer van al de fietsen op het Brusselplein.

Geplaatst door Danny .. op 6 maart 2020 om 22:10