Albert Heijn-franchisers zoeken directeur

Albert Heijn-franchisers zoeken directeur

De franchisers van Albert Heijn zijn op zoek naar een ervaren directeur, om de winkeliers bij te staan in onderhandelingen met het hoofdkantoor. Dat meldt Distrifood

De nieuwe functie is onderdeel van een nieuw beleidsplan van de vereniging van AH-franchisenemers (VAHFR), zo werd duidelijk tijdens een ledenvergadering vorige week. Het bestuur van de vereniging zoekt iemand met ervaring aan zowel de werkgevers- als werknemerskant. Volgens franchisevoorzitter Twan van Meel staat het plan nog in de kinderschoenen. “Maar het is duidelijk dat we een professionaliseringsslag willen maken binnen de vereniging”, aldus Van Meel.

“Het is een onderwerp dat ook al speelde bij het vorige bestuur. Er moeten afspraken worden gemaakt met Albert Heijn over de toekomst, maar ondertussen heeft iedere ondernemer te maken met ramvolle agenda’s en moeten er winkels worden gerund.” Het bestuur heeft inmiddels Jos Boot (voormalig bestuurder Audax) aangenomen als adviseur. 

Van Meel heeft Albert Heijn ingelicht over de zoektocht naar een directeur. Volgens hem staat de supermarktketen er positief tegenover.
 

Reacties

Jullie kunnen mij bellen.

Geplaatst door Charles Paape op 19 maart 2020 om 09:45

U kunt mij contacten ! onderhandelaar pursang, heb zo mijn netwerk..

Geplaatst door Akim El Hadji op 19 maart 2020 om 12:06

voor 3 ton per jaar plus bonusregeling en Tesla ben ik ook beschikbaar.

Geplaatst door Bert Ysfogel op 19 maart 2020 om 14:23

Laatste nieuws

RetailTrends