Nederlandse drogisterijen nemen gezamenlijk maatregelen

Nederlandse drogisterijen nemen gezamenlijk maatregelen

De Nederlandse drogisterijen nemen gezamenlijk maatregelen omtrent de coronacrisis. Een advertentie namens Kruidvat, Etos, DA, DIO, Trekpleister en zelfstandige drogisten verscheen deze week in meerdere kranten.

Op initiatief van het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD) roepen de bedrijven klanten op om normale hoeveelheden zelfzorggeneesmiddelen te kopen. De afgelopen dagen merkten de drogisterijen een forse stijging in de verkoop van onder meer paracetamol. "Er is genoeg voor iedereen, koop dus hoeveelheden die je normaal ook koopt, dan kunnen wij onze winkels normaal blijven bevoorraden", aldus het CBD. 

Daarnaast hebben de drogisten besloten niet meer dan twee verpakkingen paracetamol per klant te verkopen. De verpakkingen liggen ook niet langer in de schappen, maar achter de kassa. Het CBD laat weten dat de winkels de komende tijd gewoon open blijven voor klanten.

Reacties

Heel goed idee mijn dochter kan niet eens een thermometer kopen ze moet met de carona virus de koorts bij houden .het is niet normaal meer

Geplaatst door Marie Veenstra op 21 maart 2020 om 01:42

Geloof ik iets van

Geplaatst door Jaap Koming op 21 maart 2020 om 11:49

Kunt alleen pinnen contant geld wordt niet geaccepteerd
Maar ze staan wel dicht bij elkaar achter de kassa op nog geen 40cm van elkaar af trekpleister wijchen zuiderpoort om de regels maar even te volgen

Geplaatst door Edwin Berndsen op 21 maart 2020 om 16:12

Waarom komt er geen lockdouwn. Er blijven maar corona mensen aan ziek worden

Geplaatst door Tonia Van der werf op 21 maart 2020 om 17:55

Laatste nieuws

RetailTrends