Nederlandse drogisterijen nemen gezamenlijk maatregelen

Nederlandse drogisterijen nemen gezamenlijk maatregelen

De Nederlandse drogisterijen nemen gezamenlijk maatregelen omtrent de coronacrisis. Een advertentie namens Kruidvat, Etos, DA, DIO, Trekpleister en zelfstandige drogisten verscheen deze week in meerdere kranten.

Op initiatief van het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD) roepen de bedrijven klanten op om normale hoeveelheden zelfzorggeneesmiddelen te kopen. De afgelopen dagen merkten de drogisterijen een forse stijging in de verkoop van onder meer paracetamol. "Er is genoeg voor iedereen, koop dus hoeveelheden die je normaal ook koopt, dan kunnen wij onze winkels normaal blijven bevoorraden", aldus het CBD. 

Daarnaast hebben de drogisten besloten niet meer dan twee verpakkingen paracetamol per klant te verkopen. De verpakkingen liggen ook niet langer in de schappen, maar achter de kassa. Het CBD laat weten dat de winkels de komende tijd gewoon open blijven voor klanten.

Reacties 5


Marie Veenstra 21 mrt, 01:42

Heel goed idee mijn dochter kan niet eens een thermometer kopen ze moet met de carona virus de koorts bij houden .het is niet normaal meer


Jaap Koming 21 mrt, 11:49

Geloof ik iets van


Edwin Berndsen 21 mrt, 16:12

Kunt alleen pinnen contant geld wordt niet geaccepteerd
Maar ze staan wel dicht bij elkaar achter de kassa op nog geen 40cm van elkaar af trekpleister wijchen zuiderpoort om de regels maar even te volgen


Tonia Van der werf 21 mrt, 17:55

Waarom komt er geen lockdouwn. Er blijven maar corona mensen aan ziek worden


Annemieke Van het Hof 17 dec, 13:07

Ze moeten diegene die zich niet aan de regels houden een dag mee laten lopen op de I.C ingepakt en wel zo ook bij de zorg met het slijm wegzuigen bij een patiënt weet je wat voor een akelig geluid dat is.
En het verplichte in het leger weer starten.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!