Fairf-oprichter verkoopt aandelen aan zakelijke partner

Fairf-oprichter verkoopt aandelen aan zakelijke partner

Fairf-oprichter Laurens van Dort heeft vorige week al zijn aandelen in het bedrijf verkocht, laat hij weten op LinkedIn. 'Het merk Fairf blijft uiteraard bestaan. Zelf zoek ik iets nieuws waar ik (duurzame) impact kan maken', staat er in het bericht. 

De voornaamste reden van de uitstap is volgens Van Dort een verschil van mening met zijn businesspartner - tevens de leverancier van de verf - over onder meer de ontwikkeling van het businessmodel op lange termijn. 'Daarom heb ik besloten mijn aandelen aan hen te verkopen en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging', schrijft hij.

Van Dort laat verder weten dat zijn doel om de RetailRookie aansluiting te laten vinden bij de identiteit van de moderne klant en die klant duurzamere keuzes te laten maken bovendien is behaald. Fairf is een duurzaam verfmerk. De verf wordt gemaakt op basis van een plantaardig bindmiddel. Van Dort richtte het merk in 2016 op, nadat hij in Brazilië betrokken was geweest bij een studentenproject om krottenwijken letterlijk kleurrijker te maken. "Ik zag toen de impact van kleuren op mensen", vertelde hij eerder aan RetailTrends

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!