Beter Bed heeft twee nieuwe commissarissen in het vizier

Beter Bed heeft twee nieuwe commissarissen in het vizier

Beter Bed stelt voor om Barbara van Hussen en Maaike Schipperheijn te benoemen in de raad van commissarissen. Aandeelhouders beslissen tijdens de generale vergadering van 13 mei over de aanstellingen.

Barbara van Hussen is advocaat en partner ondernemingsrecht bij JanssenBroekhuysen Advocaten. Maaike Schipperheijn was tot voor kort actief als cfo bij Eurosports en was daarvoor onder meer onderdeel van het management van Shell. Na afloop van de vergadering treedt Huub Vermeulen af als commissaris. 

Wegens de uitbraak van het coronavirus neemt Beter Bed ‘passende maatregelen’ en roept het bedrijf de aandeelhouders op om de vergadering niet in persoon, maar virtueel bij te wonen.

Beter Bed leed vorig jaar een nettoverlies van 4,2 miljoen euro. De omzet van 2019 steeg met 7,5 procent tot een bedrag van 185,8 miljoen euro. De beddenverkoper meende in het eerste kwartaal van dit jaar een goede start te hebben gemaakt, maar zei ook zich er bewust van te zijn dat de uitbraak van het coronavirus dat kan veranderen. De winkels zijn vooralsnog open en de beddenverkoper zegt zijn voorzorgsmaatregelen te hebben versterkt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!