Picnic schaalt op om aan vraag te voldoen

Picnic schaalt op om aan vraag te voldoen

Om de capaciteit te vergroten neemt Picnic extra maatregelen zodat het bedrijf aan de toegenomen vraag kan voldoen. Zo wordt het distributiecentrum in Apeldoorn eind mei al geopend en neemt het bedrijf driehonderd extra mensen aan.

Ook breidt Picnic het aantal ochtendleveringen uit, zodat er per dag meer boodschappen bezorgd kunnen worden. Het minimale orderbedrag is bovendien verhoogd van 25 naar 35 euro. Bij 25 euro aan boodschappen is vaak een tweede kratje nodig in de bezorgwagen, maar daar zit vrijwel niets in. Door het bedrag te verhogen naar 35 euro probeert Picnic efficiënter te bezorgen.

Het was aanvankelijk het plan om het distributiecentrum in Apeldoorn in december dit jaar te openen. “Op zo kort mogelijke termijn kunnen we hierdoor beter in de vraag voorzien en bij nog meer klanten de boodschappen gratis aan huis bezorgen”, zegt Muller. “We zijn straks in staat om dagelijks duizenden extra orders in het Apeldoornse dc te verzamelen en daardoor ruimte te scheppen bij andere dc’s.”
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!