Tijdelijk Rituals-displays in supermarkten Jumbo en Albert Heijn

Tijdelijk Rituals-displays in supermarkten Jumbo en Albert Heijn

Rituals plaatst tijdelijk displays met de populairste producten in supermarkten van Albert Heijn en Jumbo. Het gaat om een 'geselecteerd aantal filalen'.

Het cosmeticamerk doet dit omdat klanten door de coronacrisis niet naar de winkel kunnen. Ook in België, Luxemburg en Duitsland komen displays. Alles bij elkaar gaat het om 2500 supermarkten. De displays blijven enkele weken staan.

Ceo Raymond Cloosterman: "In deze turbulente tijden, waarin de meeste van onze Rituals-winkels gesloten zijn, willen we natuurlijk voor al onze klanten waar mogelijk beschikbaar blijven. Dit doen we door de start van dit tijdelijke initiatief."

 

Reacties 10


Machiel R 10 apr, 17:39

Slimme zet van dhr. Cloosterman om zijn producten in de Jumbo winkels van zijn vrouw te verkopen. Voordeel van beide thuiswerken :)


c.t. de koning 10 apr, 22:02

In den Haag is er een ondernemer die heel veel geld heeft gestoken in een overstap naar Etos en Pour vous Maar hij krijgt geen Rituals in zijn Assortiment
Meneer Cloosterman bekijk deze zaak nu ook eens en ga hem beleveren
(Als je het niet doet ga je veel omzet missen)
Een nog beteren stap is om ook etos te gaan leveren


E M 11 apr, 21:15

Gewoon uitbreiden van verkoopgebied.
Had zonder corona ook wel gebeurd


J. B. 12 apr, 10:55

Vreemde plek voor een 'luxury' product, om vervolgens te moeten concurreren met het huismerk. Het verkopen via andere kanalen (de supermarkt en de drogist op de hoek) doet het merk alleen maar afbreuk. Geen reden om nog naar de stand-alone stores of de shop-in-shops in de Bijenkorf te gaan.


Margerite De vries 14 apr, 11:44

Lekker creatief en hou van dit soort oplossingen. Heb gister een display gezien in de AH in Amsterdam. Leuk dat zulke grote retailers zoals Jumbo én ook AH hiervoor openstaan.


Sylke Sloterdijk 14 apr, 17:12

Schandalig. Rituals verplicht ondernemers met een shop in shop om heel veel te investeren in de winkels omdat het anders niet Luxe genoeg is. Deze zet doet afbreuk aan het merk! Staat nu naast de toiletblokken. Schandalig dat zelfstandig ondernemers hier heel veel in hebben moeten investeren!


Kristina Roubtsova 17 apr, 22:32

Ik was blij verrast toen ik plotseling een display van Rituals met mijn favoriete geur Karma bij de Jumbo zag staan, de hele Karmalijn, WAUW !!!


T Thomassen 21 apr, 14:07

Normaal de arrogantie ten top. En veeleisend, waar willen we staan en met wie. En nu naast de glorix bij de jumbo. Zo laat je je wel kennen hoor. In het belang van de consument. Ja ja. Eerlijkheid duurt het langst. Neem een voorbeeld aan JANZEN. Geen arrogantie en niet zoveel eisend. Gewoon eerlijk zakendoen.


G van der Veer 26 apr, 08:46

En geen huur betalen aan pandeigenaren. Eenzijdig dit beslissen. Ga zelf in iedergeval geen Rituals meer kopen. Deze move is wel creatief. Je zou verwachten alleen bij Jumbo.


Raysh L 29 apr, 01:25

Bij welke ah en jumbo dan in Rotterdam?

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!