'Mengvormen van horeca en retail zijn niet meer te stoppen'

'Mengvormen van horeca en retail zijn niet meer te stoppen'

De coronacrisis benadrukt weer eens hoe cruciaal de interactie en samenwerking tussen partijen in de voedselketen is. Dat zegt Anita Wetterhahn-Reijnen, commissaris bij Spar. "Foodservice, horeca en retail zullen zich steeds meer met elkaar vermengen", vertelt zij in het aprilnummer van RetailTrends.

Wetterhahn hoopt dat deze moeilijke tijden ook veel goeds met zich meebrengen. "Met creatieve vormen van samenwerking, nog meer aandacht voor kwaliteit én het besef dat onze aarde niet onuitputtelijk is. De retail kan een belangrijke rol pakken en hiermee het verschil maken."

Wetterhahn was eerder algemeen directeur bij Jamin en vervulde de rol van commercieel directeur bij supermarktketen Jan Linders. In het aprilnummer van RetailTrends vertelt zij net als twee andere foodretailexperts onder meer over de veranderingen in deze branche.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!