Stox Energy Socks maakt entree in ANWB-winkels

Stox Energy Socks maakt entree in ANWB-winkels

De compressiekousen van Stox Energy Socks liggen vanaf deze week in de schappen van de circa tachtig ANWB-winkels in Nederland. Het is de eerste keer dat het Nederlandse merk de fysieke retail betreedt.

Ceo Wouter de Keizer liet in april al aan RetailTrends weten dat Stox Energy Socks' introductie in de fysieke retail 'heel snel zou komen'. "We hebben contracten getekend met twee grote winkelketens in Nederland, waarvan één gespecialiseerd in sport en bij de andere gaan we onze dagelijkse collectie aanbieden." Om welke winkelketens het ging, wilde De Keizer destijds niet zeggen. Eén van de twee retailers blijkt nu ANWB te zijn. "Het is heel erg mooi dat Stox, officiële partner van de Koninklijke Nederlandse Wandelbond, nu een breder afzetnetwerk heeft met de circa tachtig winkels van de ANWB", aldus de ceo. 

Stox Energy Socks is ruim vijf jaar geleden opgericht met als doel een comfortabele, maar ook modieuze compressiekous op de markt te brengen. Inmiddels verkoopt het bedrijf sokken voor uiteenlopende sporten, maar ook voor reizen, staande beroepen en medische doeleinden. Na een kapitaalinjectie vorig jaar groeit het bedrijf 'met dubbele cijfers'.

RetailTrends vroeg De Keizer onder meer hoe Stox Energy Socks omgaat met de coronacrisis. Lees het hele artikel hier.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!