SNS sluit alle geldautomaten bij Spar en HEMA

SNS sluit alle geldautomaten bij Spar en HEMA

SNS en RegioBank sluiten alle tweehonderd geldautomaten in vestigingen van Spar en HEMA. Dat hebben de banken besloten na een recente plofkraak in een HEMA-vestiging in Lisse. 

Met het besluit is per direct het merendeel van de 250 geldautomaten van de banken uitgezet. SNS betreurt de situatie, maar zegt voor de veiligheid van zijn klanten te kiezen. 

Klanten zijn voor het pinnen van contant geld niet afhankelijk van de geldautometen van SNS of RegioBank. Daarvoor kunnen zij ook bij de geldautomaten van andere banken terecht.

Reacties

Hallo jullie sluiten alle bank bij hema en spar nu kan ik niet bij andere banken meer dan 250euro ineens opnemen dat vind ik niet normaal zorg er dan ook voor dat wij bij andere banken meer dan 250euro ineens kunnen opnemen

Geplaatst door Roland bruggeman op 26 mei 2020 om 15:22

Plaats dan weer automaten in de SNS winkels. Als je dat nalaat dan laat je je klanten in de steek.

Geplaatst door Henk Bakker op 26 mei 2020 om 17:29

Het plaatsen van Geldmaat krijgt ook een knauw, gezien de kostprijs van zo'n automaat. Maar lieve mensen, er wordt ook steeds meer minder gepind aan deze automaten, dus geen wonder dat de prijs stijgt. Het duurt niet lang meer of de grote banken gaan geld vragen om te mogen pinnen. Je kunt er op wachten.

Geplaatst door Andre van der Linden op 26 mei 2020 om 19:59