SNS sluit alle geldautomaten bij Spar en HEMA

SNS sluit alle geldautomaten bij Spar en HEMA

SNS en RegioBank sluiten alle tweehonderd geldautomaten in vestigingen van Spar en HEMA. Dat hebben de banken besloten na een recente plofkraak in een HEMA-vestiging in Lisse. 

Met het besluit is per direct het merendeel van de 250 geldautomaten van de banken uitgezet. SNS betreurt de situatie, maar zegt voor de veiligheid van zijn klanten te kiezen. 

Klanten zijn voor het pinnen van contant geld niet afhankelijk van de geldautometen van SNS of RegioBank. Daarvoor kunnen zij ook bij de geldautomaten van andere banken terecht.

Reacties 3


Roland bruggeman 26 mei, 15:22

Hallo jullie sluiten alle bank bij hema en spar nu kan ik niet bij andere banken meer dan 250euro ineens opnemen dat vind ik niet normaal zorg er dan ook voor dat wij bij andere banken meer dan 250euro ineens kunnen opnemen


Henk Bakker 26 mei, 17:29

Plaats dan weer automaten in de SNS winkels. Als je dat nalaat dan laat je je klanten in de steek.


Andre van der Linden 26 mei, 19:59

Het plaatsen van Geldmaat krijgt ook een knauw, gezien de kostprijs van zo'n automaat. Maar lieve mensen, er wordt ook steeds meer minder gepind aan deze automaten, dus geen wonder dat de prijs stijgt. Het duurt niet lang meer of de grote banken gaan geld vragen om te mogen pinnen. Je kunt er op wachten.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!