Oud Jumbo-topman aan de slag bij Jan Linders

Oud Jumbo-topman aan de slag bij Jan Linders

Supermarktketen Jan Linders heeft Bernd Weustink benoemd tot commercieel directeur. Weustink vervulde tot voor kort dezelfde functie bij Jumbo België.

De nieuwe commercieel directeur volgt per 1 juli Chantal de Rijk op bij de supermarktketen. Weustink begon zijn loopbaan als trainee bij Ahold Delhaize en vervulde daarna verschillende managementfuncties bij Albert Heijn. Zo was hij onder meer eindverantwoordelijk voor AH To Go. Bij Jumbo was hij onder meer verantwoordelijk voor alle support- en ketenzaken. Zijn laatste functie bij de keten was eveneens die van commercieel directeur.

"Ik ben zeer verheugd dat we de aanstelling van Bernd Weustink kunnen aankondigen”, aldus algemeen directeur Ferry Moolenschot. “Met zijn kennis en jarenlange ervaring binnen de levensmiddelenbranche en in retail ben ik ervan overtuigd dat we samen de toekomstvisie van Jan Linders als de favoriete supermarkt van het zuiden gaan verwezenlijken. We kijken daarmee met veel vertrouwen vooruit en geven invulling aan onze groeiambities.”

Weustink wordt bij Jan Linders verantwoordelijk voor de commerciële strategie en beleid. Hij gaat de afdelingen Category Management, Formule, CRM en Marketing & Communicatie aansturen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!