All4running opent nieuw dc in Alkmaar

All4running opent nieuw dc in Alkmaar

All4running heeft een nieuw distributiecentrum geopend op het bedrijventerrein Boekelermeer te Alkmaar. Het dc is ruim tien keer zo groot als het vorige, dat eveneens in Alkmaar gevestigd was.

Het nieuwe distributiecentrum is tienduizend vierkante meter groot. Daardoor heeft All4running naar eigen zeggen de mogelijkheid om zijn klanten ‘een nog groter en uitgebreider assortiment aan te bieden’. Volgens de hardloopzaak past het nieuwe dc bij zijn groeistrategie en de missie om de grootste ‘premium runningspecialist’ van Europa te worden. 

Volgens e-commerce manager Arantes Whittie is het bedrijf nu klaar voor een volgende fase. “Dit nieuwe pand biedt alle ruimte en faciliteiten om nog intensiever met onze premium partners samen te werken. Volume en schaalgrootte is voor ons geen doel maar eerder een middel om nog meer specialisme en expertise te ontwikkelen.” 

All4running is een e-commercebedrijf met vier winkels in Alkmaar, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. RetailTrends sprak vorig jaar met Kristof van Malderen, een van de vier eigenaren van All4running.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!