Jumbo stelt Foodcoach-app beschikbaar voor klanten

Jumbo stelt Foodcoach-app beschikbaar voor klanten

Jumbo stelt zijn Foodcoach-app voor het eerst beschikbaar voor klanten. De persoonlijke coach helpt mensen die fanatiek wielrennen bij het opstellen van een voedingsplan.

De app is ontwikkeld en getest in samenwerking met onder meer de A-selectie van voetbalclub PSV, staf en sporters van Team Jumbo-Visma en meerdere bewegings-, voedings- en gedragswetenschappers. Volgens Jumbo zorgt de app met het persoonlijke voedingsplan voor betere prestaties tijdens trainingen en wedstrijden en leverden eerdere testen succesvolle resultaten op. Ook zou het makkelijker haalbaar zijn om het plan te volgen, door de koppeling met een ruim aanbod aan recepten. Jumbo Foodcoach zet de recepten tevens direct om in een boodschappenlijst, zodat klanten de producten in de winkel of online kunnen aanschaffen.

De uitrol voor klanten verloopt in fases. Op dit moment is de app alleen geschikt voor wielrenners, later dit jaar volgen andere sporten zoals hardlopen, teamsporten en fitness. Begin 2021 wil Jumbo de app ook beschikbaar stellen voor niet-sporters. Jumbo Foodcoach is gratis te downloaden voor Android en iOs.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!