Bierliefhebbers kunnen eigenaar worden van Beer in a Box

Bierliefhebbers kunnen eigenaar worden van Beer in a Box

Beer in a Box is een crowdfunding gestart om zijn platform te laten groeien. Bierliefhebbers uit Nederland kunnen zo mede-eigenaar worden van het bedrijf. 

"De afgelopen maanden zagen we bij de bierbrouwerijen een omzetdaling van maar liefst dertig procent tot negentig procent door het wegvallen van events en sluiting van de horeca. Brouwerijen zijn afhankelijk van deze distributiekanalen", vertelt medeoprichter Tim Remmerswaal. De omzet van de voormalige RetailRookie groeide door de coronacrisis daarentegen met zevenhonderd procent.

Daarom stak het platform een helpende hand uit naar bierbrouwerijen. Via een crowdfundingsactie hoopt de website dat meer bierbrouwers een webshop openen op zijn platform om zo door te kunnen groeien naar vijfduizend vaste leden. Zo kunnen de lokale brouwers en bierliefhebbers elkaar nog makkelijker vinden. 

Beer in a Box stuurt zijn abonnees eens per twee maanden een doos vol speciaalbiertjes van onbekende brouwers toe. Het bedrijf bestaat sinds 2015 en heeft inmiddels honderden brouwerijen aan zijn platform toegevoegd. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!