Uber gaat boodschappen bezorgen in Amerika

Uber gaat boodschappen bezorgen in Amerika

Uber gaat boodschappen bezorgen in Latijns-Amerika en Canada. Het is de eerste keer dat het taxibedrijf, dat met Uber Eats ook maaltijden bezorgt, zich inzet als boodschappenbezorgdienst. 

In Latijns-Amerika werkt Uber samen met het Chileense on-demand platform Cornershop, waarin de taxidienst sinds vorig jaar een belang heeft. Cornershop bezorgt op dit moment al boodschappen in Latijns-Amerika en Canada en breidt binnenkort ook uit naar de Verenigde Staten.

Klanten kunnen hun boodschappen bestellen via de app van Uber Eats. Het bedrijf bezorgt de boodschappen vooralsnog alleen in vier grote steden in Chili, maar ook in Rio de Janeiro, Sao Paulo, Bogota en Lima. In Canada kunnen klanten boodschappen bestellen bij Walmart en Metro, waarna Uber ze thuisbezorgt. Het bedrijf is ook van plan binnenkort levensmiddelen te bezorgen in de Verenigde Staten.

Uber is een van de vele bedrijven die hard zijn getroffen door de coronacrisis. Daardoor maakten veel minder mensen gebruik van de taxidienst. Door zich in grotere mate te richten op Uber Eats en het bezorgen van boodschappen vergroot het bedrijf zijn speelveld. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!