Beter Bed laat klanten boxsprings leasen

Beter Bed laat klanten boxsprings leasen

Beter Bed geeft klanten vanaf vandaag de mogelijkheid om bedden te leasen. Met de zogeheten Beter Bed Boxspring Lease wil de beddenverkoper premium boxsprings voor iedereen toegankelijk maken, tegen een vast bedrag per maand.

Volgens Beter Bed sluit het initiatief goed aan bij de in Nederland al langer gaande beweging richting een deeleconomie, waarin steeds meer mensen kiezen voor 'gebruik' in plaats van 'bezit'. "De aanschaf van een nieuwe boxspring of nieuw bed is voor mensen vaak een flinke uitgave die financieel niet altijd even goed uitkomt. Dit kan voor klanten een reden zijn om de aanschaf uit te stellen, met alle gevolgen van dien, zoals een slechte nachtrust", aldus Erik Weerts, financieel directeur Beter Bed Benelux. "Via Boxspring Lease geniet de klant tegen een vast bedrag per maand direct van onbezorgd comfort."

De leasecollectie bestaat uit vier boxspringmodellen, variërend van 19,95 tot 49,95 euro per maand. Na een leaseovereenkomst van vijf jaar kan de consument de boxspring retourneren, overnemen of omruilen voor een nieuw exemplaar.

Reacties 3


robert smits 30 jul, 19:10

Boxspring leasen voor 3000,- wat normaal 1500,- kost. Dat is mooie bussines!


Patrick Zwanenberg 31 jul, 07:52

Onvoorstelbaar dat zo'n bedrijf zich inlaat met het bedrijf wat de daadwerkelijke overeenkomst aangaat met consumenten. Dit is het bedrijf Elbuco.nl bekend van Skala tv en koelkasten verhuur. Zie de algemene voorwaarden. Dit bedrijf handelt in strijd met wet en regelgeving door administratie en aanmaningskosten in rekening te brengen zo ook andere spookkosten. Bovendien krijgt de consument geen offerte na aanvraag maar wordt gebeld een een externe desk service desk van Elbuco met een anoniem nummer. Ook Auping, Lease je Meubels en Meubellease werken allen met Elbuco.nl als de lease provider. Zo kan een consument 5 aanvragen doen waarvan er maar 1 kan worden behandeld. Hoe zit het klantrecht en kan het zijn dat Elbuco de klant ook andere producten gaat verkopen zonder dat Beter Bed dit weet ?


Peter Willems 31 jul, 08:51

Een gammel bed dat na 1 jaar versleten is, waar je wel 5 jaar lang voor moet betalen. Ik heb liever de kwaliteit van de originele Boxspring Lease

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!