Voetbalshop.nl probeerde 100% Football over te nemen

Voetbalshop.nl wilde graag concurrent 100% Football overnemen, maar gesprekken daarover liepen spaak. Dat zegt Roland Heerkens, oprichter van de Badge Groep - het moederbedrijf van Voetbalshop.nl - in een gesprek met RetailTrends.

Heerkens vindt het jammer dat het niet is gelukt. "Aan ons heeft het in elk geval niet gelegen." Wel stapten zo'n tien franchisers van 100% Football over naar Voetbalshop.nl, dat met fysieke winkels is begonnen.

Eigenaar Walter van den Belt van 100% Football zegt in een korte schriftelijke reactie dat ondernemers vrij zijn om van franchisegever te veranderen. "We respecteren hun beslissing, danken ze voor de tijd die ze bij 100% Football hebben doorgebracht en wensen ze heel veel succes."

Wat de overstap voor de toekomst van 100% Football betekent, is nog niet duidelijk. De inmiddels vertrokken algemeen directeur Jeroen Kroese zei april vorig jaar tegen RetailTrends dat 100% Football in Nederland zou kunnen doorgroeien van 24 naar dertig winkels. Het bedrijf heeft hier nu nog twaalf winkels en een vestiging in België. Van den Belt: "We zijn op het moment druk bezig onze positie in de Benelux-markt te evalueren."

Reacties 2


Kris Oosterhof 11 aug, 15:57

dan maar een aantal ondernemers overnemen........


Maaike Van Geel 9 sep, 07:47

Ze kunnen beter niks overnemen, wat een slecht bedrijf is voetbalshop.nl
Slechte service, komt afspraken niet na... bij 100% voetbal , kom ik in ieder geval ook niet meer nu het is overgenomen

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!