'Geen extra coronamaatregelen nodig voor Outlet Roermond'

'Geen extra coronamaatregelen nodig voor Outlet Roermond'

Er zijn voorlopig geen extra veiligheidsmaatregelen rondom het coronavirus nodig voor de Designer Outlet in Roermond. Dat heeft voorzitter Antoin Scholten van de Veiligheidsregio Limburg-Noord bekendgemaakt, schrijft 1Limburg.

De veiligheidsregio ziet op dit moment geen aanleiding om maatregelen zoals een maximumaantal bezoekers in te stellen. Eerder deze maand bleek dat medewerkers van twee verschillende winkels in het outletcentrum, kledingwinkel Colin’s en schoenenzaak Stuart, besmet waren met het coronavirus. Vervolgens sloten de winkels hun deuren. 

Uit bron- en contactonderzoek van de GGD blijkt nu dat de winkelmedewerkers waarschijnlijk niet besmet zijn door winkelend publiek. "Het is zeer aannemelijk dat de besmettingen onder het winkelpersoneel hebben plaatsgevonden in de familiaire kring. Dus dan hoeven er geen extra maatregelen genomen te worden", aldus Scholten.

De Designer Outlet nam eerder maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Het aantal bezoekers wordt gemonitord en het centrum maakt gebruik van een wachtrijsysteem. Daarnaast geldt er sinds 12 augustus een mondkapjesplicht.
 

Reacties 9


Joke pielanen 3 sep, 12:27

Heel fijn dat jullie aangeven dat mondkapjes verplicht zijn 'dus niet .


Yvonne van Wijk 16 sep, 14:26

Is het niet verplicht? Want dan gaan we namelijk WEL erheen.


Veerle Stippelmans 21 sep, 09:49

Mogen Belgen naar Roermond?


P Krekels 23 sep, 19:25

Er word met de Corona regels met de pet naar gegooid het lijkt wel of het geld alleen teld daar ze trekken zich niks van de mensen zeer slecht beleid daar bij gemeente Roermond ba ba


G Hermsen Hermsen 23 sep, 19:30

Roermond zeer naïef met de regels coronavirus in het outlet alleen maar geld denk eens aan de mensen die er werken slavernij


Rob van der Heijden 28 sep, 18:44

Joke, weet je nu onderhand nog steeds niet dat nogal wat mensen met mondkapjes zich onvoorzichtiger gedragen dan mensen zonder mondkapje? Volgens mij is dit algemeen bekend omdat mondkapjes een schijnveiligheid bieden. Ze helpen alleen (een beetje) als de 1,5 meter wordt gehandhaafd.


Marilyne Samyn 6 okt, 11:13

Zijn belgen momenteel nog toegelaten in de Outlet ?


Mortier Patrick 19 okt, 14:01

Zijn mondmaskers verplicht in Shop Roermond.
Zijn Belgen nog welkom?


Henry de Boer 14 jun, 14:07

De outlet is ramvol, afstand bewaren is onmogelijk!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!