Dirk en DekaMarkt willen meer stadswinkels

Detailresult wil zijn pilot met een compacter winkelconcept een vervolg geven. Het supermarktconcern begint met Dirk maar kijkt ook naar de mogelijkheden met DekaMarkt, zegt ceo Albert Voogd tijdens een interview op RetailTrends.

Dirk opende in 2016 zijn eerste stadswinkel in de Amsterdamse Warmoesstraat. Die is volgens Voogd erg succesvol. “We merken dat die winkel echt een functie heeft voor de buurt.” Voor het vervolg kijkt hij naar winkels die een beetje tussen een reguliere supermarkt en een echt to go-concept in zitten. “Winkels van zo’n vier-, vijfhonderd vierkante meters voor zowel passanten als buurtbewoners.”

Voogd vertelt verder dat Detailresult in oktober een innovatielab opent. Dat wordt een aparte ruimte binnen zijn online distributiecentrum. “Daar willen we alle state of the art technologieën testen om vervolgens te implementeren”, zegt de ceo. Het supermarktconcern werkt daar samen met zowel grote techbedrijven als startups.

Albert Voogd schoof dinsdagochtend aan voor een gesprek bij Sandenburg Concept Creation. Kijk het hele interview terug op RetailTrends.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!