Jeanine Holscher is per 1 oktober de nieuwe ceo van Blokker. In haar nieuwe functie volgt Holscher Michiel Witteveen op, die als ceo van moederbedrijf Mirage Retail Group actief blijft. 

Holscher gaat zich als ceo bezig houden met de verdere uitwerking van de 'turn around strategie' die Blokker weer winstgevend moet maken. Holscher werkt sinds 2018 voor moederbedrijf Mirage Retail Group. Eerder was Holscher onder meer ceo van dochteronderneming Big Bazar en in 2019 trad ze toe tot de raad van bestuur van Mirage Retail Group. Sinds vorig jaar is Holscher coo van het moederbedrijf.

"Ik ben trots op wat Jeanine samen met de anderen uit de organisatie in korte tijd heeft gerealiseerd om Mirage weer op weg naar winstgevendheid te krijgen. Blokker is bij Jeanine in goede handen om de volgende stappen te zetten", aldus Witteveen.

Per 1 oktober vervult Caspar Klinkhamer de functie van cco binnen Blokker. Egbert Abrahamse blijft aan als cfo van de winkelketen. Hans Danhof volgt Holscher vanaf 1 oktober op als ceo van Big Bazar.

Het verlies van Blokker betrof in 2019 144 miljoen euro. Het jaar daarvoor was dat zelfs 344 miljoen euro. Op het evenement RetailTrends Live! vertelde Michiel Witteveen, eigenaar van Mirage Retail Group, dat Blokker dicht bij langdurige groei en langdurige winst is