Hoogvliet: geen winstdeling over 2019 voor personeel

Hoogvliet: geen winstdeling over 2019 voor personeel

Personeel van supermarktkteten Hoogvliet krijgt over 2019 geen winstdeling uitgekeerd. De stevige investeringen in onder meer een hypermodern distributiecentrum liggen daaraan ten grondslag, meldt Distrifood.

Hoogvliet meldt dat in een brief aan het personeel, die het vakblad in handen heeft. De brief is al in april verstuurd. Commercieel directeur Rutger van den Bout in een toelichting aan Distrifood: "Hoogvliet heeft een totaalpakket aan emolumenten, waar ook een winstdeling deel van uitmaakt. We zijn bezig met een grote transitie. Investeringen die ons klaar moeten maken voor de toekomst. Daarover spelen we intern open kaart."

In de brief staat dat de komende twee jaar om dezelfde reden vermoedelijk ook geen winstdeling wordt uitgekeerd. Van den Bout zegt dat zoiets van jaar tot jaar wordt bekeken. "Wat in de brief stond, is de verwachting van toen. Met de wetenschap van nu kan dat weer anders zijn." Hoogvliet maakte vorige week bekend dat het personeel een coronabonus krijgt. Na die bekendmaking speelden medewerkers de brief over de winstdeling door aan Distrifood.

 

Reacties 1


Jorn Findhammer 19 okt, 10:10

Kijk eens aan. Deze Corona bonus blijkt dus een sigaar uit eigen doos.
Een mooie truc om wat publiciteit te scoren.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!