Het beste van RetailTrends: week 44

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Podcast: Retaillessen van Debbie Klein (Kwantum en Leen Bakker)
Debbie Klein (46) is ceo van de retailketens Kwantum en Leen Bakker. We spreken met haar in de RetailTrends Podcast over de vele inspirerende lessen die ze geleerd heeft in haar carrière.

Peek & Cloppenburg ziet weer kansen
Dat is even wennen: Peek & Cloppenburg dat in Nederland geen winkels sluit, maar er eentje opent. In de Mall of the Netherlands, maart volgend jaar. Wat wordt dat voor een winkel en komen er nog meer bij? We vroegen het countrymanager Marc Hoeben, die volop kansen ziet voor P&C.

Hoe EP: zijn plek in elektronicaland veilig stelt
Elektronica en lokaal ondernemerschap. Het blijkt een gouden combinatie in deze crisistijd. Na Expert en Electro World laat ook EP: weten uitstekende zaken te doen. Waar zit de kracht van de formule?

Hoe Chasin' een wereldmerk wil worden
Veel moderetailers zitten met de handen in het haar. Gelukkig heeft Score Group meerdere ijzers in het vuur: niet alleen de multibrandstores van Score, maar ook het merk Chasin', dat een hele andere strategie heeft. Namelijk: met shop-in-shops en online aanwezigheid internationaal groeien. Een gesprek met ceo Frank Huisman.

Hoe 'Hollandse nuchterheid' modelabel In Gold We Trust verder brengt
Rappers Jebroer en Lil' Kleine, maar ook internationale sterren zoals Chris Brown en Tyga: allemaal werden ze al eens gespot met de woorden 'In Gold We Trust' op hun borst. Het is de naam van een Nederlands modelabel, dat onlangs zijn eerste brandstore opende in thuisstad Amsterdam. "We zijn gewoon lekker nuchter en Hollands", vertelt oprichter Eric Franzel.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!