Amsterdam The Style Outlets bij opening voor driekwart gevuld

Amsterdam The Style Outlets bij opening voor driekwart gevuld

Amsterdam The Style Outlets is donderdagmorgen geopend. Het is de vierde outlet van het land en de eerste in de Randstad. Driekwart van de 115 winkelunits is gevuld.

65 merken hebben hun intrek genomen in de outlet op het voormalige terrein van suikerfabriek CSM in Halfweg. Onder meer Adidas en Nike hebben meerdere units. "Binnen enkele maanden zitten we gemakkelijk op 75", zegt center manager Marcel Herben tegen RetailTrends. Op strategische plekken worden ook bewust units leeggelaten. "Als bijvoorbeeld Hugo Boss over een halfjaar zegt dat ze willen komen, dan moet er wel ruimte zijn."

Vanwege het coronavirus zijn voorlopig tweeduizend bezoekers op hetzelfde moment welkom in de outlet. Bij de ingangen staan tellers. Ook de retailers letten er volgens Herben goed op dat er voldoende afstand kan worden gehouden. Er worden bovendien coaches ingezet die toezien op het naleven van de anderhalvemeterregel.

Meer over Amsterdam The Style Outlets op RetailTrends. Nog geen member? Kijk dan hier.

Reacties 21


Joost Kriek 26 nov, 17:58

Met andere woorden, ze krijgen het niet vol. Heb de merkenlijst even doorgenomen, ze missen een heel aantal essentiële merken om een outlet te laten slagen. Dan kan je beter even doorrijden naar Bataviastad.


Rosa Jacobs 26 nov, 18:12

Vandaag geweest. Stelt niks voor. De Rumag pop up store was dan het hoogtepunt. De Nike store was belachelijk chaotisch met veel te harde muziek. Wij wonen er 5 min vandaan maar wij gaan er niet meer heen. Tenzij er nog andere/betere merken komen. Je mag er niet roken ondanks dat je in de buitenlucht loopt.


Peter Hamming 26 nov, 18:18

Weinig keus heel klein , veel te harde muziek , we konden elkaar amper verstaan , niet voor herhaling vatbaar


Helena Guillaume 26 nov, 18:23

Wat een tegenvaller. Weinig keus. En dan die muziek.KEIHARD. VRESELIJK.Kom om gezellig te winkelen ....heb oorknoppen nodig. Mij zien ze niet meer.


Michelle Van ruigrok 26 nov, 21:33

Shoppen is geslaagd! Mooie acties bij de verschillende merken. Personeel was aardig! Heb mij geen moment onveilig gevoeld, je merkte dat er voldoende afstand werd gehouden


Anneke Kools 26 nov, 21:44

Net even geweest, centrum ziet er goed uit, ziet er wel net even anders uit dan de andere Outlets, maar zeker een goede aanvulling. Liep in iedergeval genoeg volk rond.


Ernest Mengelers 26 nov, 22:18

Zal zich nooit kunnen meten met Roermond. Daar zitten de echte topmerken.


felipe canaveral 26 nov, 22:51

Allemaal ,mooi maar ik heb me twijfels als het echt gaat lopen ! we staan namelijk aan de rand van een economische crisis die groter is dan 2008 en dat betekent dat mensen anders gaan uitgeven , winkels in de kalverstraat en Nieuwedijk hebben het al zwaar , waarom zal dit dan nu wel als een raket lopen ?


Anneke Mensing 27 nov, 06:44

Positief verrast. Kom zeker nog een keer langs(woon in de buurt). Leuke wjnkels en mooie aanbiedingen. Nog wel even een puntje van kritiek, vind de parkeerkosten buitensporig hoog. Je betaalt niet per minuut. Daarnaast mag er wel iets beter worden schoongemaakt. De afvalbakken werden niet frequent genoeg geruimd. Al met al geslaagd.


Alfred De laet 27 nov, 06:53

Meer dan voldoende keus gezien de leegstand. Drukker als verwacht, maar niet zeker niet storend. Gisteren sfeer geproeft, vandaag shoppen.


Harm Elenbaas 27 nov, 11:36

Verbaasd over het feit dat er toch een aantal mensen nog positief zijn. Geen sfeer, harde muziek, te weinig "bijzonders". Vond het een zielloos geheel. Gemiste kans om er iets bijzonders van te maken in deze barre (retail) tijden. Dit is derten in een dozijn, naar mijn mening. Beperkt merkaanbod waar totaal geen verrassing in zit. Waarom de leegstand niet geforceerd gevuld met meer "pop -up"? Waar is de creativiteit?


Joost Kriek 27 nov, 11:52

@Harmen Elenbaas, degene die positief zijn hebben beide keren 2 positieve berichten geplaatst binnen een kwartier tijd, bij die 06.53 is het helemaal opzichtig. Waarschijnlijk iemand die betrokken is bij het outlet en onder verschillende namen positieve berichten plaatst.


Marco de Vries 27 nov, 12:46

@Joost Kriek, Hetzelfde kan natuurlijk gezegd worden over de negatieve berichten.. feit blijft wel dat er wat pauper merken tussen zitten, sjezus! WAM Denim, komop jongens dat kan toch wel beter. Dikke min punten voor jullie verhuur manager.


W. van R 27 nov, 14:35

Hoe duur zijn de parkeerkosten?


Jeroen Knoppen 27 nov, 17:42

Shoppen is gelukt. Mooi en net centrum. Kritiek blijf je houden.


M S 27 nov, 21:12

Parkeren schandalig duur en zo niet coronaproof met zijn alle in de rij voor de betaalautomaat die iedereen aanraakt.


Davi Lexx 27 nov, 21:50

Je mag er niet roken (prima) maar ziet er genoeg roken inclusief personeel.
Frisdrankje gekocht 3.35 niet normaal.
Toraal geen handhaving op afstand of mondkapjes (stonden gezellig bij elkaar op hun telefoon te loeren)
Rijen bij de merken waren zo lang zonder anderhalve meter afstand. Bij nike dubbele rij waarbij (ook al zou je willen) de anderhalf meter niet mogelijk was met de persoon naast je in de 2e rij.
Daarnaast 90% van de merken ook in andere outlets....
Oja en jamin.....outlet snoep of geeoon snoep in een outlet.


J. Moon 28 nov, 14:06

Ben in alle 4 Outlets geweest, qua aankleding staat de Amsterdam bovenaan. Parkeerkosten zijn wel aan de hoge kant maar OK Amsterdam regio had niks anders verwacht. Was in iedergeval druk


B C 30 nov, 10:27

Jammer dat ze niet meer aan verwachtings management hebben gedaan bij de style outlets richting de consument ipv alleen op LinkedIn , de openings fase is doorgaans altijd een “tegenvaller” dit was nl bij alle andere outlets ook het geval( lees daarvan maar eens de eerste nieuws artikelen terug of reviews van klanten). Weinig winkels, weinig keus, tegenvallende prijzen ( omdat men vooral merken zag waar men niet naar op zoek was), nog relatief klein , daardoor worden de parkeerkosten ook vaak als duur omschreven. Geluid en volle prullenbakken vindt ik daarin tegen wel een hele dikke blunder vooral ook omdat er nogal wat retail experts rondlopen elke dag. Op dit moment zie ik veel merken die geen bijzondere collecties of prijzen hebben die de trip naar een outlet waard maken , dezelfde artikelen en prijzen liggen nl nu ook in de “normale” winkels in je eigen stadscentrum. Eerder dus weer een reden om meer lokaal te shoppen.


Jean Jacques du Balsaque 4 dec, 12:02

Prima verzorgd centrum. Veel parkeergelegenheid. Rumag shop echt een afluiting, lijkt wel in een dag opgetuigd te zijn. Gemiste kans. Wij waren echt impressed door de Jamin winkel. Wauw wat een beleving en vriendelijk personeel. Adidas store ook mooi, maar geen outlet.


Katy Bakker 4 dec, 22:21

Weet iemand of je in de buurt goedkoop kan parkeren? En wat zijn de tarieven en is het ook mogelijk om op straat gratis te parkeren?

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!