Wereldhave opent pakketpunt voor elke leverancier

Wereldhave opent pakketpunt voor elke leverancier

Vastgoedpartij Wereldhave opent deze maandag de deuren van serviceconcept 'The Point' in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. Naast een informatiepunt voor bezoekers en verkoopplek van cadeaukaarten, beschikt The Point over een pakketpunt waar omwonenden en bezoekers pakketjes van elke online winkel kunnen ophalen en verzenden, ongeacht de pakketleverancier die de verzending verzorgt. 

The Point is ook uitgerust met een naaiatelier en een paskamer, zodat kleding die online besteld is direct gepast en vermaakt kan worden. Later voegt Wereldhave hier ook nog last mile-bezorging per fietskoerier aan toe. 

Het Amsterdamse Parcls neemt de exploitatie van het pakketpunt over vanaf het tweede kwartaal van 2021. Het is de eerste keer dat de bezorgdienst buiten Amsterdam opereert, maar het bedrijf wil op den duur met meerdere Wereldhave-centra samenwerken en de overname van het pakketpunt in Nieuwegein is het startpunt.

Wereldhave heeft The Point eerder al gerealiseerd in diverse winkelcentra in België. Het is de eerste keer dat het concept voet op Nederlandse bodem zet. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!