BCC gaat keukens verkopen

BCC begint nog dit jaar met de verkoop van keukens. Voor de kerst opent de eerste BCC Keuken in de winkel in Zoeterwoude. Volgend jaar komen er nog ten minste twee bij.

Algemeen directeur Herman Bramer vindt het een logische stap, omdat BCC al een grote speler is op het gebied van inbouwapparatuur. "De deskundigheid die wij bieden voor de aankoop van apparatuur is uniek in de keukenmarkt." Samen met de verkoper kan de klant in dertig minuten tijd een 3D-keuken op maat samenstellen. "En dat alles met een transparante prijsstelling en -opbouw van de offerte die makkelijk is te vergelijken. Je weet bijvoorbeeld bij ons straks precies wat de apparatuur netto kost en wat de meer- of minderprijs is als je kiest voor een andere keukenstijl."

BCC zegt als omnichannelretailer vernieuwing in de keukenmarkt te willen brengen. Er wordt naar eigen zeggen samengewerkt met ervaren partners. BCC Keukens, een aparte werkmaatschappij, regelt alle zaken - van aankoop tot montage.

BCC valt sinds kort onder de Mirage Retail Group, het moederbedrijf van onder meer Blokker.

Reacties 4


Donald Duck 30 nov, 17:30

Tja, die hadden we nog niet gezien. Expert ging jullie voor en is inmiddels alweer gestopt of op een heel laag niveau aan het acteren. Ook bij jullie kansloos. Kom eens met wat origineels in plaats van altijd maar weer kopieer gedrag. Uiteraard lezen we straks dat united Retail al jaren keukens verkoopt en zeer succesvol is. PFFFF


Jos Brink 30 nov, 17:42

DD zijn glazen zijn altijd leeg. Fijne kerst alvast gewenst!


Ex Werknemer van BCC 1 dec, 11:05

In de jaren 80 heeft BCC in filiaal Amstelveen ook al keukens verkocht Misschien loopt het nu wel..


Davi Lexx 1 dec, 18:45

En laat me raden....pannen en servies van de blokker volgt erna.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!