Boerschappen neemt SupportYourLocals Amsterdam over

Maaltijdboxleverancier Boerschappen neemt per direct SupportYourLocals Amsterdam over. De samenwerking tussen de twee partijen moet de lokale en korte voedselketen in Amsterdam 'naar een hoger niveau tillen'. 

SupportYourLocals bestaat sinds maart vorig jaar en brengt lokale ondernemers samen om producenten in de regio te steunen. "Achter de schermen was er al veel contact tussen Boerschappen en SupportYourLocals. Er was én is namelijk een gezamenlijke ambitie om landelijk meer korte ketens te bouwen die deugen", vertelt oprichter Samuel Levie.

"We zijn heel blij dat we de klanten van SupportYourLocals nu méér soorten boxen en ophaal- en bezorgmomenten kunnen aanbieden", zegt Boerschappen-oprichter Stijn Markusse. De overname is voor de maaltijdboxbezorger de eerste stap om ook buiten Noord-Brabant 'het nieuwe lokaal' waar te maken. 

Mealhero
De Belgische maaltijdbezorger Mealhero maakt deze donderdag bekend ook de Nederlandse markt te betreden. De maaltijden van Mealhero worden vriesvers aangeleverd. Het bedrijf is naar eigen zeggen onderscheidend door zijn 'slimme kooktechnologie': alle gerechten worden diepgevroren aangeleverd en zijn te bereiden met een meegeleverde stoomoven. Mealhero bestaat twee jaar en bezorgt tienduizenden maaltijden in België.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!