Albert Heijn opent eerste 20 onbemande to go's in kantoren

Albert Heijn opent eerste 20 onbemande to go's in kantoren

Albert Heijn is gestart met de uitrol van twintig onbemande AH to go-winkels in diverse kantoorlocaties in Nederland. Ook gaan de gemakswinkels de grens over naar België. 

De uitrol is onderdeel van het plan om dit jaar honderd winkels van de to go-formule in kantoorpanden te realiseren. Voor België staan minimaal 25 kantoorlocaties op de planning. De primeur bij de zuiderburen is weggelegd voor het kantoor van Selecta, waar Albert Heijn voor de onbemande supermarkten mee samenwerkt. Selecta startte in 2019 met zogeheten Foodie's micromarkets, waarvan er nu zo'n tweehonderd in Europa zijn. 

De AH to go-modules worden op maat gemaakt, rekening houdend met de mogelijkheden en de wensen van de organisatie. Medewerkers van het betreffende kantoor hebben 24/7 toegang tot de gemakswinkel, die uitgerust is met zelfbediening en 'digitaal gemak'. Volgens de supermarkt zou de AH to go-formule zich ook goed lenen voor onderwijsinstellingen, ziekenhuizen en hotels.

Reacties 3


Leonard Van Liere 4 mrt, 18:12

De bekende paal in de AH waar je zelf kunt scannen is de grootste veroorzaker van winkeldiefstal. Het zou mij niets verbazen als straks, na een aantal jaren, zou blijken dat ook de onbemande bedrijfswinkels een plaag en bron van onbetaald shoppen is.


Roy Dongen 4 mrt, 14:42

Dat zal een klap zijn voor vele bedrijfskantines en hun uitbaters. Wederom een verschuiving in de markt.


Seb Seb 4 mrt, 11:20

Het zou me niet verbazen als op den duur de Delhaize Shop & Go formule verder gaat als AH to go. Ondertussen zie je in de vernieuwing van de Delhaize supermarkten, dat Ahold Delhaize daar nog meer inzet op kwaliteit, wijnen en premium merken.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!