Woonwinkelketen Budget Home Store ziet zeker nog ruimte voor tien winkels in Nederland. De zogeheten 'discount-plus'-formule heeft momenteel zestien vestigingen verspreid door ons land. Dat vertelt formuledirecteur Göran van Tol aan RetailTrends.

"We willen graag nog meer naar de Randstad, denk bijvoorbeeld aan Almere, Amsterdam, Utrecht, Lelystad en Den Haag", aldus Van Tol. Ook Breda zou een goede optie zijn. "Met zestien vestigingen zitten we goed, maar er kunnen er meer bij zodat we Nederland kunnen afdichten en elke winkel zijn eigen verzorgingsgebied heeft."

De woonwinkel heeft zich niet vastgepind op een maximum aantal filialen. Het is sterk afhankelijk van wat zich aandient. "Het kan zijn dat onze ondernemers geïnteresseerd zijn in het openen van een Budget Home Store op een locatie die je niet van tevoren gedacht had, dan moet je je daarop aanpassen. Er is zeker nog ruimte voor tien winkels in Nederland."

Budget Home Store is onderdeel van VME Retail, waar ook Trendhopper onder valt. De retailer bestaat sinds 2012 en werkt uitsluitend met franchisenemers. Onlangs nam de formule zijn winkelconcept op de schop. Lees hier wat er precies is veranderd.