Deen-medewerkers krijgen overnamebonus

Deen-medewerkers krijgen overnamebonus

Supermarkt Deen geeft zijn medewerkers een overnamebonus van maximaal 2500 euro. De bonus is alleen voor het personeel dat tot het einde bij de supermarktketen blijft werken. Dat meldt NH Nieuws. 

"We beloven een bruto-bonus over de gewerkte uren gedurende het laatste half jaar, voor iedereen die tot het einde voor ons blijft werken", aldus een woordvoerder. "Medewerkers krijgen tien procent bonus over de gewerkte uren in het laatste half jaar teruggerekend vanaf het moment dat Albert Heijn, Vomar en DekaMarkt eigenaar worden. 

"Fantastisch om te zien hoe we deze moeilijke tijd hebben doorstaan. Daar zijn we onnoemelijk trots op en dankbaar voor. Daar mag best wat tegenover staan", aldus de familie Deen. 

Begin februari werd bekend dat de tachtig supermarktfilialen van Deen worden overgenomen door Albert Heijn, DekaMarkt en Vomar. Waarschijnlijk zal de mededingingsautoriteit in augustus of september laten weten of de overname is goedgekeurd.

Reacties 1


Mark De Jong 7 mei, 00:08

Slim hoor. Zo blijven medewerkers wellicht zitten. Dan blijft kennis dus tot het einde bij Deen.

Ik zou zelf zo snel als mogelijk vertrekken. AH heeft bijvoorbeeld helemaal geen plek voor zoveel assistenten en afdelingchefs zoals Deen nu heeft. 'baangarantie.. "duurt ook maar een jaar of twee. Daarna zal de AH flink gaan snoeien.

Vomar boeit het sowieso weinig en stuurt zelfs brieven naar medewerkers dat hun contract een wijziging krijgt.

Dekamarkt is een zinkend schip op ten duur.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!