Overname winkels D-reizen is onzeker

Overname winkels D-reizen is onzeker

De overname van 140 van de 350 winkels van D-reizen door Prijsvrij Vakanties is onzeker. De voormalige eigenaren Marije Haeck en Jan Henne de Dijn willen geen afstand doen van de merknaam.

De curatoren van D-reizen willen dat de twee de merkrechten onmiddellijk verkopen voor 500 duizend euro. Dinsdag diende er een kort geding over de kwestie bij de rechtbank in Haarlem. Volgens de curatoren handelen Haeck en De Dijn onrechtmatig door medewerking te weigeren. "Op die manier brengen zij de werkgelegenheid van honderden mensen in gevaar", tekende de Volkskrant op uit de mond van advocaat Rozeman.

De krant meldt dat De Dijn verklaarde dat hij juist wil vasthouden aan de intellectuele eigendomsrechten, omdat hij met andere partners meer werkgelegenheid denkt te garanderen dan Prijsvrij Vakanties.

Moederbedrijf D-rt Group werd in april dit jaar failliet verklaard. Door de coronacrisis kwam er nauwelijks nog geld binnen en geld uit het voucherfonds kwam te laat.

Reacties 1


Connie Swaans 27 mei, 13:52

Ze willen gewoon nog meer geld voor de naam D reizen wil de mens hun geld van de vakantie nog eens terug hebben waar ze al een tijd op zitten wachten eerst de mens en dan hun pas

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!