Oud-eigenaren D-reizen krijgen 450.000 euro

Oud-eigenaren D-reizen krijgen 450.000 euro

De voormalige eigenaren van D-reizen krijgen 450 duizend euro voor de merkrechten. Daarmee is een einde gekomen aan juridisch getouwtrek met de curatoren.

Moederbedrijf D-rt Group werd in april vorig jaar failliet verklaard. D-reizen maakte een doorstart onder Prijsvrij Vakanties. Dat bedrijf had 500 duizend euro over voor de naam, maar oud-eigenaren Jan Henne De Dijn en zijn zakenpartner Marije Haeck wilden twee miljoen euro zien.

De curatoren melden in het jongste faillissementsverslag dat ze een regeling hebben getroffen met de voormalige eigenaren. Van de 500 duizend euro die voor de merkrechten opzij is gezet, krijgen ze 450 duizend euro. De rest gaat naar de boedel.

 

Reacties 1


Marjanna Verheul 9 mei, 19:58

Ben ex-medewerker van D-Reizen. Curatoren kunnen beter het geld gebruiken mij en andere medewerkers terug te betalen voor wat we nog tegoed hebben. Dat is heel wat in mijn geval.
UWV gaat namelijk maar 1 jaar terug vanaf het faillissement om tegoeden uit te betalen. Had nog heel veel gewerkte uren en vakantiedagen. Zat namelijk maanden alleen en kon nooit vrij nemen. En had hart voor m’n werk, helaas m’n bazen niet voor mij.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!